Kocsis Autó-Motor Kft., Rétság

Kocsis Autó-Motor Kft.
RÁKÓCZI ÚT 11/C
2651 Rétság
Nógrád
(35) 550-136
(35) 351-258
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A megnyitó során Kocsis Gábor, a cég tulajdonosa, miután köszöntötte a jelenlévő vendégeket, áttekintette azt, hogy vállalkozása honnan indult, s hová jutott napjainkra.


Cégleírás
Az Autó Kocsis Kft. négy éve van jelen Nógrád megyében, itt Rétságon, ám Kocsis Gábor már tíz éve dolgozik az autókereskedelemben. Négy éve még húszmilliót ért a beruházás, melynek nagyságrendje mára elérte a kétszáz milliót. Az újonnan átadott szalon maga háromszáz négyzetméteres, s mellette a szerviz közel a duplája.
Vácon kezdett tevékenykedni, majd a továbblépés érdekében alapította meg rétsági részlegét is. Cége A tipusú márkakereskedelmi joggal rendelkezik, s ellátja a Mitsubishi személy- és haszongépjárművek forgalmazását, szervízelését, és az alkatrész-utánpótlást is. Közvetlen Bécsből kapják a gépjárműveket.
Miután elégedettek a munkájukkal, s így megkapták azt a lehetőséget, hogy tovább bővítsék a vállalkozást Balassagyarmat és Salgótarján felé.
Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Autószalon, Új Autó, Gépjármű kereskedelem, Szakszerviz, Márkakereskedések, Autó Adás vétel, Autó, Autószerviz, Márkaszerviz, Környezetvédelmi Mérések, Autóápolás
Kocsis Autó-Motor Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kocsis Autó-Motor Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. KÖLCSEY U. 038/2
  2651  Rétság
 2. Tolmácsi Út 10
  2657  Tolmács
 3. Szent Mihály Dűlő 9.
  2600  Vác
 4. Kazinczy Lajos Utca 1
  2600  Vác
 5. Balassagyarmati Út 27.
  2600  Vác
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete